8ος Electric Buggy 1/10 4WD  - Report

8ος Electric Buggy 1/10 4WD - Report

Το τελευταίο σ/κ του Ιανουαρίου έγινε ο 8ος αγώνας για την κατηγορία , κλείνοντας έτσι το πρώτο πρωτάθλημα .

Στην καινούργια αυτή κατηγορία συμμετείχαν 15 άτομα στο σύνολο , με το μέγιστο αριθμό συμμετοχών να φθάνει τους 12 , ενώ ο μέσος όρος ήταν 7-8 αγωνιζόμενοι.

Όλοι οι αγώνες κύλησαν ευχάριστα , ενώ ο ανταγωνισμός ήταν πολύ δυνατός με έμπειρους οδηγούς .

Για το νέο πρωτάθλημα θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην πίστα και υπάρχουν σκέψεις και για διαφορετικά φορμάτ αγώνα.

Αγωνιστικά στο αυλαία αυτή μεγάλος νικητής ήταν ο Τερζής , ξεκινώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το 2019.

Ο Θεοδώρου που έβγαζε φωτιές στις προπονήσεις ξεκίνησε δυνατά τα προκριματικά κερδίζοντας την pole αλλά και τον πρώτο τελικό.

Ο Τερζής που ήταν ορεξάτος από το Σάββατο ανέβαζε σταδιακά , και με άκρως επαγγελματικό τρόπο θα λέγαμε , ρυθμό και ξεκινώντας τρίτος στα προκριματικά έκανε άψογους τελικούς κερδίζοντας τον δεύτερο και τρίτο τελικό με επιβλητικό ρυθμό. Πήρε έτσι δίκαια την νίκη αλλά και την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Θεοδώρου αρκέστηκε στην δεύτερη , αφού υπερεκτιμώντας τις δυνατότητες του κατάλαβε μετά τον αγώνα ότι έπρεπε να βάλει καινούργιο ελαστικό στους τελικούς…

Τρίτος ο Ανδρεαδάκης που δεν χρειαζόταν αποτέλεσμα σ αυτό τον αγώνα , προσπάθησε για κάτι καλύτερο αλλά έλειπε η συγκέντρωση .

Τέταρτος ο Καρβουνάκης κερδίζοντας την κόντρα με τον Φουσκοκολάκη που τον άφησε στην Πέμπτη θέση με έκτο τον καινούργιο στην κατηγορία Λίτινα βελτιωμένο όμως πάρα πολύ.

Η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος :

 

 

Θα δημιουργηθεί νέο πρωτάθλημα το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα μαζί με της ημερομηνίες.