5ος Electric Buggy 1/10 4WD 2018 - Report

5ος Electric Buggy 1/10 4WD 2018 - Report

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 5 Αυγούστου και ο 5ος αγώνας για τα ηλεκτρικά Buggy , με 8 οδηγούς να παίρνουν μέρος μες το κατακαλόκαιρο !

Από το Σάββατο στις δοκιμές όλα έδειχναν ότι θα είχαμε νέα ρεκόρ και καινούργιες κόντρες αφού ο Τερζής έχοντας δυσκολευτεί πολύ να βρει τι του φταίει στο xray μεταπήδησε και αυτός στην ομάδα της Tekno με δέσιμο και setup παππού , κάνοντας αμέσως χρόνους στο 25 που δεν είχε ξαναδεί ως τώρα. Αλλά και ο Αναπολιοτάκης έδειξε τα δόντια του , που και αυτός με setup παππού έσπασε το κοντέρ κατεβάζοντας το χρόνο στο 25.110!!! Αρκετοί ακόμα δοκίμαζαν πολλά , Ιωάννου , Καρβουνάκης , Θεοδώρου , Φουσκοκολάκης , Ανδρεαδάκης έψαχναν να βρουν ταχύτητα και σταθερότητα στο πολύ κράτημα που προσφέρει το AstroTurf . Συχνές και οι επισκέψεις από τους Βλαχάκη , Μυλωνάκη που βολιδοσκοπούσαν καθώς περιμένουν τα αυτοκίνητά τους ( φτιάχνοντας το HB team !!) για να μπουν στο παιχνίδι.

Η Κυριακή ξεκίνησε με το καθιερωμένο πια 2ωρο χρονομετρημένο στο οποίο μετρούσε μόνο τρίγυρο για το residing ώστε να φτιαχτούν οι σειρές.

Μετά ξεκίνησαν τα πεντάλεπτα με τον πέρα και τον δώθε πάγκο να παίζουν εναλλάξ.

Όπως ακριβώς και στον προηγούμενο αγώνα Αναπολιοτάκης και Ανδρεαδάκης πήραν τις δύο πρώτες θέσεις με τον Αναπολιοτάκη να είναι πάλι ο μόνος που κατάφερε 12 γύρους.

Τρίτος όμως θα ξεκινούσε αυτή τη φορά ο Τερζής φανερά βελτιωμένος αν και με παράπονα για την τηλ/νση που του έλειπε.

Τέταρτος ξεκινούσε ο Θεοδώρου ενώ οι Καρβουνάκης , Φουσκοκολάκης , Ιωάννου και Καραγιάννης θα έδινα μάχη για τη θέση που ανεβαίνει στον Α .

Καραγίαννης μετά από καιρό απλά το ευχαριστήθηκε παρόλο που ήταν μακριά από μάχες ,

Ενώ ο Ιωάννου αν και με συνεχή βελτίωση δεν ήταν ακόμα έτοιμος για να κοντράρει έναν από τους Καρβουνάκη , Φούσκοκολάκη αλλα μπήκε αρκετές φορές ανάμεσα…

Έτσι η μάχη δόθηκε μεταξύ Καρβουνάκη – Φουσκοκολάκη με τον Καρβουνάκη καθαρό νικητή αφού έδειξε ταχύτητα αλλά και ψυχραιμία και πήρε θέση για τον Α.

Στον Α τελικό ο Αναπολιοτάκης ξεκίνησε καλά και στους 2 πρώτους τελικούς και καθάρισε την νίκη αφού πίσω γινόταν χαμός . Όλοι πάλευαν για το καλύτερο με πολύ δυνατές αλλά καθαρές μάχες πολλές φορές με κόντρες δίπλα δίπλα .

Τελικά δεύτερος κατάφερε να τερματίσει ο Ανδρεαδάκης βγάζοντας και μια νίκη στον τρίτο τελικό , ενώ τρίτος ο Θεοδώρου που και αυτός έδωσε τον καλύτερο εαυτό με δυνατές μάχες σχεδόν με όλους. Τέταρτος ο Τερζής που ισοβάθμησε με τον Θεοδώρου αλλά τον πήρε με καλύτερο τελικό και πέμπτος ο Καρβουνάκης που έμεινε με τη γλύκα του pump up.

Εμείς να ευχαριστήσουμε όλους για την συμμετοχή και δίνουμε ραντεβού ξανά τον Σεπτέμβρη για τον έκτο αγώνα του πρωταθλήματος!

Η πίστα θα παραμείνει κλειστή για καλοκαίρι μέχρι τις 22 Αυγούστου !

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!