5ος Αγώνας 1/10 Electric Buggy 4WD - Report 4ου!

5ος Αγώνας 1/10 Electric Buggy 4WD - Report 4ου!

Την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 θα γίνει ο 5ος αγώνας για το πρωτάθλημα 1/10 ηλεκτρικών buggy , τελευταίος πριν την ανάπαυλα για καλοκαίρι.

 

Ο 4ος αγώνας έγινες στις 15/7 με εφτά οδηγούς να συμμετέχουν σ αυτόν , όχι πολλοί αλλά καλός αριθμός για την κατάσταση και την εποχή .

Ο αγώνας όπως πάντα ανατρεπτικός αφού μετά από τέσσερις αγώνες έχουμε τρείς διαφορετικούς νικητές .

Στα δοκιμαστικά ξεχώρισε ο Αναπολιοτάκης ο μόνος που έκανε 12 γύρους σε πεντάλεπτο ενώ πολύ κοντά βρέθηκαν οι Ανδρεαδάκης , Θεοδώρου , Αρνόπουλος , Φουσκοκολάκης , Τερζής και Ιωάννου μα αυτή τη σειρά.

Στο Β τελικό που έχουμε και pump up  είδαμε εκπληκτικές μάχες μεταξύ Θεοδώρου , Τερζή και Φουσκοκολάκη με τον Θεοδώρου τελικά να επικρατεί και να ανεβαίνει στον Α.

Στον Α ο Αναπολιοτάκης ξεκίνησε με ζημιά τον πρώτο τελικό δίνοντας το δικαίωμα στον Ανδρεαδάκη να κερδίσει τον πρώτο τελικό αλλά να πάρει ψυχολογία και για μετά , πράγμα που έκανε και στο δεύτερο τελικό καθάρισε την νίκη. Στον τρίτο τελικό ο πολύ σταθερός Καρβουνάκης πήρε την νίκη κλέβοντας και την δεύτερη θέση από τον Αναπολιοτάκη αφήνοντας τον στην τρίτη με τον Θεοδώρου να μένει τέταρτος χάνοντας το βάθρο από λεπτομέρειες.

Πιάσαμε το μισό του πρωταθλήματος .

Πάμε λοιπόν για τον 5ο αγώνα την Κυριακή !

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

 

Συμμετοχές έως τώρα :