Παννελήνιο 1/8 Buggy 1ος Αγώνας 2019

Πρωτάθλημα 1/6 / 1/8 Nitro Off Road Buggy / Ρέντη / 2019-03-31

Το RaceRC ήταν εκεί με όλη την ομάδα και προσπάθησε όπως όλοι για το καλύτερο στην πρεμιέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος για την πιο δημοφιλή κατηγορία.

Οι συνθήκες δύσκολες με αέρα και μια πίστα με πολύ κράτημα και ταχύτητα , έφταναν όλους στα όρια τους και χρειαζόταν πολύ συγκέντρωση και καλό αμάξι για να μην βγει το λάθος.

Μηχανικοί και οδηγοί τα έδωσαν όλα και το αποτέλεσμα για το team μας ήταν εκπληκτικό , αν λάβουμε υπόψιν και τις λίγες ώρες που είχαν στην πίστα σε σχέση μου αρκετούς από τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους.

Μετά το πέρας των προκριμματικών είχαμε 3 οδηγούς στον Ά τελικό ( 3η θέση  Αναπολιοτάκης, 4 θέση Κατσάνης  και 6η θέση Γρηγοριάδης ) , στο ΄Β τελικό είχαμε Μαργαρίτη Ζώη και Μαργαρίτη Σούρδο , στον ΄Γ τελικό Τσισμενάκη και Μαρούγκα και στον ΄Δ τελικό τον Μαντά.

Οι τελικοί ήταν δύσκολοι και αυτοί που είχαν δουλέψει πολύ στην πίστα είχαν πλεονέκτημα. Τελικά ο Αναπολιοτάκης παρόλο που οδήγησε με λίγα λάθη πήρε την τέταρτη θέση 2 δευτερόλεπτα από το βάθρο . Ο Κατσάνης κουράστηκε και έβγαλε πολλά λάθη ενώ ο μικρός Γρηγοριάδης έμεινε από ρουλεμάν καμπάνας.

Στον δεύτερο τελικό ο Ζώης έδειξε χαρακτήρα και πήρε την δεύτερη θέση δείχνοντας ότι έχει όλα τα εφόδια για κάτι καλύτερο , ενώ ο Σούρδος άντεξε μόνο για δέκα λεπτά αφού μετά έκανε αρκετά λάθη αλλά μετά από τόσο καιρό απουσίας δικαιολογημένα.

Στον τρίτο τελικό ο Τσισμενάκης θα μπορούσε να πάρει κάτι καλό που και αυτός ήρθε μετά από μεγάλη αποχή , ένα σβήσιμο όμως δεν τον άφησε , ενώ ο Μαρούγκας που υπολόγιζε ότι θα ήταν σε υψηλότερο τελικό αλλά δεν του πήγε καλά η μέρα , αρκέστηκε στο βάθρο και στην Τρίτη θέση.

Στον τέταρτο τελικό που έπαιζε ο Μαντάς παρόλη την απογοήτευση που δεν ήταν κάπου ψηλότερα , οδήγησε καλά και ανέβηκε βάθρο.

Εμείς να ευχαριστήσουμε όλους που είμασταν παρέα αλλά και αυτούς που στηρίζουν το μαγαζί και τα προϊόντα μας .

Κατάταξη

Προκριμματικά

  1. Αναπολιοτάκης Αλέξης – Tekno
  2. Κατσάνης Δημήτρης - Tekno
  3. Γρηγοριάδης Νίκος - Tekno
  4. Μαργαρίτης Ζώης- Mugen
  5. Μαργαρίτης Σούρδος- Tekno
  6. Τσισμενάκης Νίκος- Mugen
  7. Μαρούγκας Κώστας - Μουγκέν
  8. Παύλος Μαντάς- Tekno

 

Τελικά Αποτελέσματα

  1. Αναπολιοτάκης Αλέξης – Tekno
  2. Γρηγοριάδης Νίκος - Tekno
  3. Κατσάνης Δημήτρης - Tekno
  4. Μαργαρίτης Ζώης- Mugen
  5. Μαργαρίτης Σούρδος- Tekno
  6. Μαρούγκας Κώστας - Μουγκέν
  7. Τσισμενάκης Νίκος- Mugen
  8. Παύλος Μαντάς- Tekno